Dermapen

De dermapen is een nieuw apparaat dat gebruikt word voor microneedling en huidvernieuwing. in vergelijking met bestaand  microneedling therapie is de dermapen effevtiever en veiliger.

Toepassing met de pen

De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De dermapen is onder andere geschikt voor volgende indicaties.

  • (Acne) littekens
  • Huidverjonging/ huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën

Hoeveel behandelingen heeft u nodig

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. we doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband; 4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 4/6  weken.

Tijdens  Dermapen behandeling

Meestal wordt de huid 60 minuten voorafgaand aan de behandeling ingesmeerd met verdovende Emlacrème, die ervoor zorgt dat u weinig tot niets voelt van dermapen behandeling. Indien een klein gebied wordt behandeld of als de behandeling oppervlakkig wordt uitgevoerd, dan is Emlacrème voorgaand aan de behandeling niet nodig.

tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. tegelijkertijd pulseert de pen de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Na de Dermapen behandeling

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zweling ontstaan in de huid. de huid is eerste 1/2 dagen na de behandeling war roder dan normaal en kan nog wat gezwollen zijn. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon.

smeer uw huid  dagelijks in met een antizonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor van minimaal 30.na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. 

Bekijk onze tarieven

huidverbeteren littekentherapie acne onzuivere huid acnelitteken