Cellulitis

Binnen Huid & laser clinics wordt gebruik gemaakt van speciale endermologie-apparatuur waarvan de effectiviteit en veiligheid met wetenschappelijk medisch onderzoek is aangetoond . Endermologie is de meeste effectieve, succesvolle en wetenschappelijk bewezen behandeling tegen o.a. cellulite, verslapte huid, plaatselijke vetophopingen, zware benen en oedeemvorming en verbetering van littekenweefsel. Huidzorg Nieuwegein werkt met succes sinds 2012 met endermologie-methode.

Behandeling:

De behandeling wordt uitgevoerd met een aan een slang vastzittende behandelkop die twee  mechanisch roterende rollers bevat. Doordat de rollers onafhankelijk bewegen, kunnen  verschillende huidplooien worden gevormd. Via de slang wordt lucht aangezogen net als bij een stofzuiger. Het apparaat lift, rolt en masseert de huid en onderhuidzodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen, waardoor de onderhuid haar elasticiteit weer terugkrijgt. Lipomassage zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie   worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken met als gevolg een gladde,stevige en gezonde huid. Endermologie is een veilige therapie, omdater geen operatie of chirurgische ingreep noodzakelijk is en er geen risico’s of complicaties kunnen optreden. Advies is om endermologie behandelingen regelmatig te herhalen voor een optimaal resultaat.

Indicaties

Afslanken

Cellulite gladmaken

Huidverstevigingen

Silhouet aflijnen

Vastzittende vetophoping (“love handles”)

Figuurcorrectie

Verminderde elasticiteit van de huid verbeteren

Stress

Huid & laser clinics is gespecialiseerd in Endermologie behandelingen. Dankzij endermologie worden overbelaste zones vrijgemaakt en het metabolisme pakt onder invloed van de behandeling het beschikbare vet aan. Endermologie is inzetbaar voor allerlei corrigerende behandelingen. De zuigende werking van het apparaat gecombineerd met rolmassage zorgt ervoor dat vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. De vetcellen nemen in volume af en er vindt een betere doorbloeding plaats, waardoor de vetzuren sneller worden afgevoerd. Deze specifieke massage is ook geschikt voor de voor- en nazorg van liposuctie.