verwenbehandeling gelaat

Een gezichtsbehandeling is voor vele mensen een luxe extraatje. Maar een gezichtsbehandeling kan veel meer zijn dan alleen maar voor het luxe gevoel. Als je de juiste gezichtsbehandeling ondergaat die geschikt is voor jou huidtype dan zal je merken de conditie van je huid veel beter wordt. Tevens is een gezichtsbehandeling ook een rem op de huidveroudering.

Waarom een gezichtsbehandeling?

Helaas na je 25ste levensjaar takelt je huid letterlijk af. Je hebt je mooiste jaren gehad, langzaam aan ga je ouder worden. Je krijgt hier en daar misschien last van een rimpeltje. Als je een nacht slecht hebt geslapen zul je dit zien aan de huid. Maar niet getreurd!! Er is nog hoop… nog een heleboel hoop zelfs, want je bent nog niet te laat om je huid flink aan te pakken op de juiste manier, om zo het ouder worden van je huid uit te stellen. Want we willen toch allemaal zolang mogelijk jong blijven.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de huid goed wil laten reinigen en verzorgen. De inhoud en het verloop van de behandeling zijn voor een groot deel afhankelijk van uw wensen. Zo kan een luxe gezichtbehandeling bestaan uit het voorbehandelen van uw huid, het stimuleren van de doorbloeding, een dieptereiniging en een afsluitende ontspannende massage.

Verwenbehandeling gelaat bestaat uit


• Reinigen

• Peeling

• Onzuiverheden verwijderen

• Crème masker

• Gezichtsmassage

• Verzorgende crème & ampules 

 

 

verwenbehandeling gezichtbehandelin nieuwegein onzuiverheden verwijderen