Endermolift

What is Endermolift?

De bijzondere techniek die op een natuurlijk wijze de fibroblasten stimuleert om de productie van collageen, elastin en hyaluronzuur aan te maken. het verbeterd de huidstructuur in de diepte en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor weefsel stimulatie, lift, afslanken, verbeteren van contouren en een anti-age resultaat. De behandeling past bij een stralende lifestyle, hele jaar door. Je ervaart een zintuigelijke ervaring 20/30 minuten puur relaxatie.

Resultaten met Endermolift:

 • Hyaluronzuur aanmaak
 • Verstevigde huid
 • Gladgestreken rimpels
 • Stralende tent

Ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteiten van de cellen rond het 25ste levensjaar en verschijnen de eerste tekenen van veroudering. Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij de densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyluronzuur voor volume en hydratatie. 

De gepatenteerde behandelkop van endermolift oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals.

De tent verbeterend

Stress, vervuiling slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken. De veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? in slechts 20 minuten zorg Endermolift ervoor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet. In een sessie wordt de microcirculatie in uw aangezicht geactiveerd, uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit. ideaal voor een avondje uit!

De rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen. Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen? de gepatenteerde en niet invasieve Endermolift techniek zal uw rimpels vanuit binnenkant weer opvullen, op een natuurlijk manier. De mechanische stimuli ondersteunt het cel metabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen; de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid.Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur.

Resultaat


 • Rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.
 • De productie van nieuwe collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te ''verhogen''.
 • De synthese van elastine maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontacties, die vaak verantwoordelijk zijn voor ''expressierimpels''
Huid verstevigend


De gezicht ovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus-en kin plooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijke slapper, wat leidt tot een algemene verzakking van het gezicht

De natuurlijk stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd. Rode licht van Endermolift werkt huidverjongend en warmte zorgt voor versnellen van het proces.

Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productievezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning collageen, elastine en hyaluronzuur voor een onmiddellijk en duurzaam liftende effect.

Dubbele kin effect 

dankzij verschillende instellingen van de Endermolift behandelkop, stimuleert de endermologie techniek de vetcellen om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. Endermolift, de enige 100% natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Een dubbele kin ziet er niet echt elastisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormd de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen-en elastineweefsels.

Behandeling

Probleem zones worden met onze huidtherapeuten bekeken en besproken, er word een behandelschema opgemaakt. cliënt kan kiezen om alleen probleemzones aan te pakken of een hele uitgebreide gezichtsbehandeling te doen. Er word eerst de huid gereinigd, dan word de huid 20minuten behandeld met Endermolift. Na de behandeling wordt er een heerlijke Endermolift bijpassende crème op uw gelaat aangebracht.

Contraindicaties
 • Herpes (actief)
 • Acne (ontstoken)
 • Vitiligo (lichte pigment)
 • Tandpijn
 • Infecties en huidziektes

Bekijk onze tarieven


Gezichtlift endermolift huidverjonging huidverstrakking